Škole na Pešteru obustavile nastavu

Prošle noći najviše snega u Srbiji palo je u opštini Tutin, 55 cm, a sve škole na području Gornjeg Peštera su iz preventivnih razloga obustavile nastavu.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.01.2017.

14:19

Škole na Pešteru obustavile nastavu
Foto: Gettyimages

Pomoćnik predsednika opštine Tutin Esad Holić rekao je novopazarskom Radiju Sto plus da je situacija stabilna i da na Pešteru, osim vodosnabdevanja, nema drugih većih problema.

"Sneg je padao tokom cele noći, ali većih problema nema, jer nije bilo olujnog vetra, pa je bio olakšan posao čistačima. Svi putevi su danas prohodni, a škole su prekinule nastavu dok se sneg potpuno ne očisti", rekao je Holić.

Vanredna situacija na teritoriji opštine Tutin, koja je uvedena 8. januara, još je na snazi.

Ministarstvo prosvete zatražilo je od svih osnovnih i srednjih škola da u što kraćem roku donesu odluku o nadoknadi časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

15 h

Podeli: