Svedok pada aviona: Poginule su čitave porodice / VIDEO

Jedan od svedoka pada turskog aviona na predgrađe kirginstanske prestonice Biškeka kaže da su poginule čitave porodice.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.01.2017.

10:02

Svedok pada aviona: Poginule su čitave porodice / VIDEO

Među poginulima je najmanje šestoro dece, javile su svetske agencije.

Najmanje 37 osoba je stradalo u rušenju teretnog aviona turske kompanije Majkargo erlajns svega dva kilometra od aerodroma Manas.

Uzrok nesreće nije poznat, ali je kirgistanski ministar za vanredne situacije Kubatbek Bronov rekao novinarima da je na aerodromu Manas bilo maglovito, ali da vremenski uslovi nisu bili kritični.

Uprava aerodroma saopštila je da je avion trebalo da stane na aerodromu u Manasu na putu iz Hong Konga ka Istanbulu, a da se srušio kada je pokušao da sleti pri slaboj vidljivosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: