Trampovu tortu pratila Tajna služba, pivo 11 dolara VIDEO

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije i snimak zvanične Trampove torte koja će biti poslužena tokom čekanja rezultata.

Izvor: B92

Utorak, 08.11.2016.

23:24

Trampovu tortu pratila Tajna služba, pivo 11 dolara VIDEO
Foto: GettyImages

Torta je, naravno, u obliku njega samog.

Zanimljivo je da su tortu ulicama Njujorka pratili pripadnici Tajne službe.

Osim toga, objavljena je i fotografija iz hotela na Šestoj aveniji u kojem Tramp čeka rezultate, tačnije cena pića.

Vino košta 13 dolara, domaće pivo deset, a uvozno 11. Sok se može popiti za sedam dolara, a „mešano piće“ za 13. Plaća se samo kešom. Novi predsednik SAD izbornu pobedu će slaviti u Njujorku, ko god da pobedi, pri čemu je republikanski kandidat za eventualnu proslavu izabrao relativno skroman hotel na Šestoj aveniji, dok je njegova demokratska protivnica u te svrhe iznajmila ogroman Centar Dževits, javio je AFP.

Te dve lokacije su samo tri kilometra udaljene jedna od druge, a u tom delu "Velike jabuke" može se videti veliki broj Njujorčana i turista, prilično iscrpljenih izuzetno napornom predizbornom kampanjom, navodi francuska agencija.

U hotelu "Hilton midtaun", koji se nalazi u blizini takozvane Trampove kule, osoblje privodi kraju pripreme postavljajući ogromne ekrane i podešavajući ton u balskoj dvorani u kojoj njujorški milijarder planira da održi svoju pobedničku proslavu.

Nedaleko odatle, na obalama reke Hadson, nalazi se Centar Dževits, ogromno zdanje sa staklenim krovom, gde Hilari Klinton namerava da proslavi svoj izborni trijumf.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: