Šanse Klintonove i Trampa izjednačene dan pre debate

Rezultati istraživanja pokazuju da su šanse za pobedu demokrate Hilari Klinton i republikanca Donalda Trampa na predsedničkim izborima u SAD izjednačene.

Izvor: B92

Nedelja, 25.09.2016.

23:41

Šanse Klintonove i Trampa izjednačene dan pre debate
Foto: Gettyimages

To je objavljeno dan pre održavanja prve predsedničke debate između Klintonove i Trampa.

Poslednja u nizu provokacija je izjava Donalda Trampa da će pozvati Dženifer Flauver, nekadašnju ljubavnicu Bila Klintona, da iz prvih redova prati debatu zakazanu za ponedeljak, prenosi AFP.

Menadžerka Trampove kampanje, Kelijan Konvej, izjavila je da je ova izjava trebalo da pokaže da njujorški milijarder "ima načina da uđe u glavu Hilari Klinton" ali je za CNN dodala da ne planiraju da pozovu Flauversovu da prisustvuje debati.

"To je upozorenje pre početka debate o Trampovom nedostatku kondicije, njegovim nasilničkim taktikama koje ga čine nepodobnim za predsednika" rekao je menadžer Klintonove kampanje Robi Mok.

Očekuje se da će televizijski prenos debate između Klintonove i Trampa, koji će se održati na Hofstra univerzitetu u Njujorku, pratiti 90 miliona gledalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: