Filmska akcija u BG: "Pao" Crnogorac s 2,4 kg kokaina FOTO

Pripadnici MUP Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su u Beogradu crnogorskog državljanina koji je u kolima imao 2,4 kilograma kokaina.

Izvor: B92, Blic

Petak, 16.09.2016.

18:57

Filmska akcija u BG:
Foto: MUP Srbije

MUP je saopštio da su u nastavku akcije suzbijanja krijumčarenja narkotika, uhapsili crnogorskog državljanina M.D. (1987) i zaplenili 2,37 kilograma praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain.

Nakon višemesečnog rada, policijski službenici blokirali su na Brankovom mostu automobil marke Smart, švajcarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.D. i prilikom pretresa vozila pronašli su dva paketa sa belom praškastom materijom za koju se sumnja da je kokain, dodaje se u saopštenju MUP-a.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
Foto: MUP Srbije
Beogradski mediji su ranije javili da je zbog akcije policije, Brankov most bio blokiran i da je na ovoj prometnoj saobraćajnici nastao kolaps.

Crnogorski državljanin iz Herceg Novog drogu je krio u automobilu švajcarskih registarskih oznaka, a trenutno je u toku njegovo privođenje u policijsku stanicu, javio je "Blic".
Foto: MUP Srbije
"Večernje novosti" javljaju da je usled potere policija na više mesta u Beogradu zaustavila saobraćaj.
Foto: MUP Srbije
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: