Istanbul: 11 hapšenja u zoru zbog "Ataturka"

Turska policija je privela 11 stranaca osumnjičenih da su pripadnici ćelije ID u Istanbulu i da su bili povezani sa napadačima na aerodrom “Ataturk”.

Izvor: B92

Petak, 01.07.2016.

09:59

Istanbul: 11 hapšenja u zoru zbog
Foto: GettyImages

To je na svom sajtu objavio turski list "Haberturk", koji je naveo da su hapšenja obavljena jutros u zoru, a da je akciju izvela antiteristička jedinica policije u kvartu Bašakšehir u evropskom delu Istanbula, preneo je Rojters.

Turski list tvrdi da je ovim hapšenjima je ukupan broj privedenih zbog napada na istanbulski aerodrom porastao na 24 osobe.

U napadu izvedenom u utorak, trojica bombaša samoubica takozvane Islamske države iz vatrenog oružja i eksplozivom usmrtila su 44 ljudi, a turske vlasti su juče objavile da su bombaši bili poreklom iz Rusije, Uzbekistana i Kirgistana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: