Nestala devojčica iz Železnika

Nestala je trinaestogodišnja Jovana Ibraimović iz Železnika. Policija poziva građane da se jave ukoliko imaju bilo kakve informacije.

Izvor: B92, RTS

Četvrtak, 26.05.2016.

15:47

Nestala devojčica iz Železnika

Nestala devojčica je visoka 168cm, srednje telesne građe, plavih očiju i duge smeđe kose.

Policija poziva građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije o devojčici s fotografije, jave na broj 192 ili 011/2797-529 i 011/2797-542, ili se obrate najbližoj policijskoj stanici.

Jovanina majka rekla je za RTS da je njena ćerka nestala u ponedeljak. Taj dan Jovana se sa drugaricom igrala kod kuće, a zatim otišla da je isprati. Više se kući nije vratila.

Jovanina drugarica rekla je da su zajedno krenule ka autobuskoj stanici i na putu srele treću drugaricu. Jovana je sa njom otišla na Čukaričku padinu. Tamo je, kako ona kaže, Jovana prespavala u ponedeljak uveče.

U utorak ujutru Jovanina drugarica se vratila svojoj kući, a Jovana je rekla da kući ne želi i ne sme da ide zbog straha od reakcije roditelja zato što kod kuće dan ranije nije prespavala.

Jovana se uputila ka železničkoj stanici, kako bi otišla za Niš kod babe i dede. Kako kaže njena majka, Jovana u Niš nije stigla, a nestanak je prijavljen u ponedeljak.

Poslednji put je viđena u utorak ujutru na železničkoj stanici u Beogradu. Na sebi je imala šarenu majicu, crne helanke i bele patike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: