Niz pucnjava u Vašingtonu, troje mrtvih

Tri osobe su ubijene, a tri ranjene vatrenim oružjem u tri povezana incidenta u predgrađima Vašingtona, koji su se dogodili u poslednja dva dana.

Izvor: B92

Petak, 06.05.2016.

23:12

Default images
Foto: Freeimages.com

Policija je uhapsila glavnog osumnjičenog za te napade, Eulalija Tordila, pripadnika službe za obezbeđenje federalnih objekata. Među žrtvama je i njegova supruga sa kojom više nije živeo, prenosi AP.

Incidenti su se dogodili najpre kod jedne srednje škole, zatim u šoping centru i u supermarketu.

Tordilo je u četvrtak pratio svoju suprugu do srednje škole u predgrađu Beltsvil, gde je ona u terenskom vozilu čekala njihove dve kćerke da završe časove. Tamo je ranio i jednog prolaznika koji je pokušao da interveniše.

On je narednog dana otišao do trgovačkog centra "Vestfild Mongomeri" u imućnom predgrađu Betezda, gde je na parkingu pucao u tri osobe. Jedan muškarac je ubijen, a drugi je u kritičnom stanju, a jedna žena je ranjena, rekao je policijski portparol.

U drugoj pucnjavi, koja se zbila nešto kasnije kod tržnog centra u Aspen Hilu, ubijena je jedna žena. Ta dva centra su udaljena oko 13 kilometara.

Tordilo je na kraju uhapšen u Aspen Hilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: