Kolaps na autoputu, struja stigla u Paraćin

Na autoputu od Niša prema Beogradu kod Aleksinca stvorio se veliki zastoj, a saobraćaj otežava i sneg na kolovozu.

Izvor: B92

Nedelja, 03.01.2016.

15:27

Kolaps na autoputu, struja stigla u Paraćin
foto: Dragutin Misiraèa

Kako javljaju čitaoci B92.net, kod Aleksinca pada jak sneg, kolovoz nije očišćen, a kao i u svakoj prazničnoj sezoni povećan je intenzitet saobraćaja.

Centar Paraćina i naselja Gloždak i Jagodnjak zbog kvara na 110 kilovoltnoj stanici, su oko devet sati bili bez struje. Struja je stigla oko 19 h, javlja reporter B92.

Javno komunalno preduzeće Putevi Srbije je prethodno saopštilo da je moguće stvaranje poledice i apelovalo je na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu.

Sneg na području Pomoravskog okruga, nošen košavom, pada više od 15 sati, i uz velike napore putara ima ga u velikim količinama na ulicama svih gradova.

Na deonioci autoputa kroz Pomoravlje ima od dve do pet centimetara ugaženog snega na svim kolovoznim trakama, rekli su putari Tanjugu.
foto: Dragutin Misiraèa
Ekipe Elektrodistribucije rade na otklanjanju kvara, izjavio je ranije danas Tanjugu dežirni dispečer u Elektrodistribuciji Jagodina.

On je dodao da je snabdevanje strujom u drugim opštinama: Jagodina, Ćuprija, Svilajnac, Despotovac i Rekovac uredno.

Preduzeću "Put" u Jagodini, na čišćenju gradskih ulica pomaže i JKP "Standard" iz Jagodine sa "više građevinskih mašina i oko 50 radnika koji su angažovani na čišćenju pešačih prelaza", izjavio je Tanjugu u centralnoj gradskoj ulici direktor "Standarda" Dragan Lukić.

"Nadom se da će sneg prestati da pada noćas, jako je hladno, ali će naše ekipe raditi celi dan i noć, trudićemo se da ulice budu čiste", rekao je Lukić i dodao da probleme prave i veliki nanosi snega mestimično.
foto: Dragutin Misiraèa
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: