Mihajlović: BG na vodi će doneti korist i Božoviću

Vicepremijerka Zorana Mihajlović rekla je da će “Beograd na vodi” doneti korist građanima Srbije, pa i poslaniku DS Balši Božoviću.

Izvor: B92

Sreda, 25.11.2015.

16:23

Default images
foto: Beta

Božović je prethodno podneo krivičnu prijavu protiv Mihajlovićeve, zbog potpisivanja ugovora o realizaciji projekta “Beograd na vodi”.

Reagujući na taj Božovićev potez, Mihajlović u pisanoj izjavi za medije navodi da je šteta što poslanik DS ne shvata da njegovo delovanje šteti Srbiji i građanima naše zemlje.

"Razumem da opozicioni poslanik Božović bude protiv projekta 'Beograd na vodi' zato što njegova stranka nije imala znanja, volje i hrabrosti da se upusti u jedan ovakav projekat. Ali ne razumem da neko, pa i poslanik Božović, može da bude protiv toga da se uposli domaća građevinska industrija, da bude protiv otvaranja novih radnih mesta, da bude protiv toga da Beograd uredi svoju obalu i dobije prostor kojim će se ponositi svi građani Srbije", navela je Mihajlović.

Ona je upitala da li je zbog svega toga poslanik Božović podneo prijavu protiv nje, kao onog koji je u ime Vlade Srbije potpisao ugovor o realizaciji ovog projekta.

Mihajlović je poručila i da projekat "Beograd na vodi" nije samo vizija premijera Aleksandra Vučića, da to nije vizija samo svih onih koji Srbiji žele dobro, već svih u Srpskoj naprednoj stranici, jer je reč o projektu koji gura Srbiju napred.

"Poslanik Božović je mogao da podnese prijavu i zbog dolaska 'Ikee', 'Lidla', zbog toga što MMF pozitivno ocenjuje reforme koje sprovodi Vlada Srbije, zbog toga što smo skočili na listi Svetske banke", ističe Mihajlović.

Prema njenim rečima, "Beograd na vodi" doneće korist svim građanima Srbije, pa i poslaniku Božoviću, ali da je šteta za Srbiju što ima narodne poslanike koji ne žele da naši građani žive bolje.

Božović je ranije danas podneo krivičnu prijavu protiv Mihajlović i NN lica, jer je, kako smatra, potpisivanjem ugovora o projektu "Beograd na vodi" naneta šteta Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

13 h

Podeli: