Vukić: Snimci - metod ucenjivanja DS

Bivši zamenik šefa kabineta ministra policije Vanja Vukić kaže da je njegov susret sa Rodoljubom Radulovićem "slučajan susret sa nekim na ulici".

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.09.2015.

16:15

Default images

Poslanik SPS pristao je da prokomentariše ovaj događaj i naveo je da su snimci "metod ucenjivanja Demokratske stranke".

"Ja ovog čoveka prvi puta vidim. Mislim ne znam ko je, znači priđe vam neki čovek na ulici i kaže vam bilo šta", rekao je Vukić.

Na konstataciju da se na snimku BIA od 6. decembra 2008. vidi kako se Radulović sreće sa njim i da u ruci drži fasciklu ili kovertu.

"Nije mi dao dao kovertu. Koverta je žuta pogledajte dobro snimak, sliku. Znate kako izgleda koverta sa onim preklopom gore. Na stolu u kafiću je bela fascikla. I to je metod ucenjivanja Demokratske stranke", rekao je Vukić.

Vukić tvrdi da ne poznaje Radulovića i da mu je on tog dana prišao na ulici dok se vraćao kući.

"Dajte film da vidimo, dajte transkripte razgovora, šta Miša Banana meni kaže tu. Ne znam, prišao čovek na ulici , neki čovek mi prišao na ulici. Stvarno ne znam šta mi je rekao pre sedam godina svaki čovek", rekao je Vukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: