Direktor niškog KC: Niko više ne zove

Direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović kaže da, od trenutka kada su mediji preneli njegovu molbu, niko više ne zove i ne pita za zaposlenje lekara.

Izvor: B92

Sreda, 27.05.2015.

19:54

Default images
Foto: Screenshot/www.kcnis.rs

"Znaju da bih, ukoliko me pozovu, to odmah prijavio i obavestio medije. Zato su sad svi ućutali. Čuo sam se sa ljudima iz Transparentnosti i rekao da ću svakako obavestiti sve nadležne ukoliko neko interveniše zbog ovog oglasa za prijem lekara", kaže Radovanović.

Dodaje da one koji su ga “zvali i pitali”, pre nego što se obratio javnosti, neće prijaviti Agenciji za borbu protiv korupcije, jer niko od njih nije “vršio nedozvoljen pritisak, niti učinio neko krivično delo”.

Ističe da je svestan toga da mnogi sumnjaju u iskrenost njegovog poziva kolegama, prijateljima, političarima i ostalima da ne urgiraju, kao i u njegovo obećanje da “niko neće biti primljen zbog para, politike ili bilo čega nezakonitog”.

Međutim, napominje da će istrajati u svojoj nameri i da će svi biti primljeni prema kvalitetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: