AMSS: Otežan saobraćaj zbog padavina

Auto-moto savez Srbije upozorio je da se, zbog kiše i lokalnih pljuskova, saobraćaj odvija otežano i da može doći do većeg broja saobraćajnih nezgoda.

Izvor: B92

Utorak, 26.05.2015.

21:27

Default images
freeimages.com

AMSS je apelovao na vozače da voze oprezno i drže rastojanje između vozila.

Vozače očekuje umeren intezitet saobraćaja, koji se obavlja bez većih prekida i obustava na važnijim putevima, ali, kako se navodi u saopštenju, veliku opasnost predstavljaju i odroni na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, dolinom Drine kao i kroz klisure.

Prema podacima Uprave granične policije zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se od 15 do 30 minuta.

Prema informacijama JP Putevi Srbije dana 25, 26, 28, 29 i 30. maja tekuće godine obavlja će se radovi na čišćenju i pranju mosta Gazele na državnom putu I A reda u vremenskom periodu od 22 do 6 sati, u smeru ka Šidu i u smeru ka Beogradu.

Radovi se izvode u zaustavnoj (krajnjoj desnoj) traci i preticajnoj kolovoznoj traci, a saobraćaj se preusmerava na vozne kolovozne trake u oba smera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: