"SPS i DSS da izađu iz vlasti u BG"

Šef odborničke grupe DS u Skupštini Beograda Balša Božović kritikovao je projekat ”Beograd na vodi”, tvrdeći da je potivustavan.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.04.2015.

12:25

Default images
foto: Tanjug

On je pozvao SPS i DSS da izađu iz gradske vlasti i na taj način "pokažu da im je važniji interes građana Beograda i Srbije od funkcija i fotelja”.

Božović je, na sednici na kojoj nije usvojen predlog DS da se gradu u nadleznost vrati upravljanje gradskim građevinskim zemljištem, rekao da je projekat "BG na vodi“" protivustavan tvrdeći da se dešava na jedan "tajnovit i sumnjiv način“.

"Niko ne može da otima Savski amfteatar od građana“, poručio je Božović i ocenio da su projektom "otvorena vrata“ za mahinacije i korupciju.

"Građani će platiti projekat, a neko dugi će zaraditi, a to nije interes građana“, rekao je Božović.

On je pozvao DSS i SPS da izađu iz gradske vlasti tvrdeći da gradsku i republičku vlast vode oni kojima je više stalo do interesa investitora nego do građana.

"Na njima je da odluče šta im je u interesu - da li funkcije ili fotelje ili interes građana", rekao je Božović.

On je kritikovao povlačenje sa dnevnog reda dve tačke koje se odnose na Izveštaj Gradskog štaba za vanredne situacije o prošlogodisnjim poplavama, tvrdeći da se u tim izveštajima našlo nešto što ne odgovara vlastima.

"U tom izveštaju je navedeno ko je za šta odgovoran i smatramo da je sramota što su te tačke izbačene sa nevnog reda”, rekao je Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: