Prosvetari: Logorovaćemo u parku

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić najavio je da će se u ponedeljak, 9. marta sastati sa predstavnicima sindikata koji su u štrajku.

Izvor: B92

Petak, 06.03.2015.

11:35

Default images
Foto: Beta

Oni su najavili proteste za 17. mart ispred Ministarstva.

Verbić će se sastati sa predstavnicima dva reprezentativna sindikata - Sindikatom radnika u prosveti Srbije i Unijom sindikata prosvetnih radnika Srbije.

"Tražili su da ih primimo i mi ih pozivamo na razgovor", rekao je Verbić u kratkoj izjavi novinarima.

Sindikat radnika u prosveti Srbije juče je saopštio da se nakon nove neuspešne runde pregovora sa predstavnicima Ministarstva, pripremaju za protest koji će biti održan 17. marta ispred Ministarstva.

Protestu će prethoditi nekoliko dana "logorovanja" u parku Manjež, jer u Sindikatu smatraju da je to "jedan od mogućih načina da se štrajkači sretnu sa ministrom Verbićem, kada bude dolazio na posao".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: