Napadnut sin imama protivnika ID

Sin imama iz Velike Kladuše Selvedina Beganovića, poznatog po protivljenju odlasku mladića iz BiH u ID, napadnut je na sličan način kao i ranije njegov otac.

Izvor: B92

Sreda, 04.03.2015.

12:03

Default images

Kako je preneo sarajevski "Dnevni avaz", 16-godišnji Amar Beganović napadnut je u ponedeljak uveče u jednom selu kod mesta Visokog, dvadesetak kilometara udaljenom od Sarajeva.

U selo Porječani imam Beganović poslat je prošle nedelje na osnovu odluke poglavarstva Islamske zajednice pošto je ranije četiri puta napadnut u selu Trnovi kod Velike Kladuše.

List piše da je njegov sin napadnut na stepeništu kuće u kojoj privremeno boravi porodica Beganović, a da ga je napadač ubo nožem u nogu i nekoliko puta udario u glavu.

Dečaku je posle napada ukazana lekarska pomoć a policija je započela istragu ne bi li pronašla napadača.

Ranija četiri napada na imama Beganovića koja su takođe prijavljena policiji nikada nisu rasvetljena, podseća list.

Portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Ahmić potvrdila je Feni da je sinoć izvršen uviđaj i da se prema prvim informacijama radi najverovatnije o jednom napadaču, a policija nastavlja rad na njegovoj identifikaciji i pronalasku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: