Zabranjene posete na VMA i UC

Posete pacijentima na Vojnomedicinskoj akademiji i u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije su zabranjene do daljeg, zbog virusa koji vlada u Beogradu.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.02.2015.

15:45

Default images
Foto: Tanjug

Kako je saopšteno sa VMA, usled velikog porasta broja obolelih od akutnih respiratornih infekcija u Srbiji, od 26. februara 2015. godine do daljeg će biti obustavljene sve posete pacijentima.

Ista mera doneta je i u Urgentnom centru KCS, radi očuvanja zdravstvenog stanja najtežih pacijenata. Zbog virusa gripa do daljeg su zabranjene i posete pacijentima koji se leče u Kliničkom centru u Kragujevcu. U poslednjih sedam dana u Kliničkom centru kod četiri pacijenta koji su primljeni na bolničko lečenje sa simptomima gripa potvrđen je virus gripa i oni su i dalje na bolničkom lečenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

18 h

Podeli: