PS: Tadić levičar? Nije dobro

Pokret socijalista smatra da ni za Srbiju, ni za levicu nije dobro kada se lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić predstavlja kao levičar.

Izvor: B92

Nedelja, 01.02.2015.

21:29

Default images

''U prošlom filmu Tadić je bio liberalni tumač krize kao razvojne šanse Srbije u ovom filmu odlučio je da bude levičar i sudija koji određuje ko je levica, a ko nije. Doviđenja u sledećem filmu'', navedeno je u saopštenju Pokreta socijalista koji ocenjuju da je opasno i zbog Srbije i zbog levice kada se Tadić predstavlja kao levičar.

Iz te strenke navode da ''Srbija ne sme da zaboravi da je Tadić bio predsednik države u kojoj su o koalicijama i sastavima vlada odlučivali tajkuni, u kojoj su se sprovodile pljačkaške privatizacije''.

''U vreme Tadića bez posla je ostalo 400 000 ljudi, stvorena su velika pojedinačna bogatstva i masovna beda. U vreme Tadića prodato je sve sto je vredelo, ali nije stvoreno ništa što vredi'', tvrde iz Pokreta socijalista.

Iz te stranke smatraju i da je u vreme bivšeg predsednika Srbije ''predsednik vlade bio samo poslušni izvršilac politike predsednika DS''.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: