D. Milanovac: Izgorelo dvoje dece

Dvoje dece izgorelo je jutros u požaru koji je izbio u njihovoj kući u blizini sela Mosna kod Donjeg Milanovca, saznaje B92.

Izvor: B92, Blic

Ponedeljak, 03.11.2014.

10:56

Default images

Kako nezvanično saznaje B92, trenutno je nemoguće izvršiti uviđaj, jer se do terena na kom se nalazi kuća može doći jedino terenskim vozilom.

Dve devojčice stare dve i tri godine stradale su jutros u požaru u kući kod Mosne, nedaleko od Donjeg Milanovca, dok su majka i dvoje dece spaseni, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Vatrogasci su, pošto su ugasili požar zatekli beživotna tela dve devojčice koje su rodjene 2011. i 2012. godine, navode u MUP.

Obdukcija tela biće izvršena sutra posle čega će biti poznat uzrok smrti devojčica, kažu u MUP.

Prethodno je njihova trudna majka kao i još dvoje dece spaseno iz kuće u plamenu, veličine četrdesetak kvadrata, koja je napravljena od drveta i blata.

Prema nezvaničnim informacijama Blica, majka K. B. je decu ostavila u kući dok je otišla po vodu.

Ovo je još jedna u nizu tragedija u kojima deca stradaju u plamenu.

Podsetimo, nedavno je u požaru u naselju Mali Rit kod Pančeva stradalo dvoje dece. Krajem septembra slična nesreća dogodila se na Novom Beogradu, kada je stradalo troje mališana.

U požaru u porodičnoj kući u zaseoku sela Cepanje kod Velike Krsne u decembru prošle godine nastradalo je troje dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: