Ponedeljak, 25.08.2014.

09:43

Udes na auto-putu, troje povređenih

Jedna osoba je teže povređena, a dve lakše u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko osam časova na auto-putu Beograd-Niš kod Markovca, javlja RTS.

Izvor: RTS

Default images

Saobraćajna nesreća se dogodila kada je vozilo "citroen" makedonskih registarskih tablica koje se kretalo prema Beogradu udarilo u zaštitnu ogradu pored put.

Kako RTS saznaje, uzrok nesreće je premor vozača koji je zadremao za volanom.

Teže povređena putnica je hitno prebačena u bolnicu.

Radovi na auto-putu, apel vozačima za oprez

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da će danas i sutra 26. avgusta, od 7 do 17 sati doći do izmene režima saobraćaja na auto-putu od petlje "Mali Požarevac" do naplatne stanice Bubanj Potok, u oba smera auto-puta (Beograd-Niš i Niš-Beograd), zbog radova na košenju trave u srednjem pojasu.

Tokom radova, koji se izvode u pokretu, za saobraćaj će biti zatvorena brza kolovozna traka.

Putevi Srbije su takođe saopštili da će se danas od 10 do 17 časova, na delu državnog puta na Begaljičkom brdu, smer Niš - Beograd, izvoditi radovi na redovnom održavanju i da će u za vreme njihovog izvodjenja za saobraćaj biti zatvorena spora kolovozna traka.

Radovi će biti obezbedjeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Putevi Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove, piše u saopštenju tog preduzeća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: