HR: Skupljao ljudske organe

Hrvatska policija je uhapsila muškarca starog 52 godine u Slavonskom Brodu zbog sumnje da poseduje zbirku ljudskih delova tela.

Izvor: B92, Jutarnji.hr

Četvrtak, 14.08.2014.

15:48

Default images

Kako piše "Jutarnji", veći deo njegove bizarne kolekcije čine muški polni organi.

List navodi da je policija zvanično potvrdila da istražuje slučaj muškarca koji je skupljao ljudske organe, zbog čega je osumnjičen za delo povrede mira pokojnika.

Zvaničnici zbog specifičnosti slučaja neće objavljivati više detalja, a portparolka policije Kata Nujić je rekla da je muškarac uhapšen nakon dojave.

"Prekjuče smo dobili dojavu o pronalasku tegli u kojima su najverovatnije delovi ljudskog tela. Nakon preduzetih mera, policijski službenici su juče uhapsili 52-godišnjeg muškarca", rrekla je ona.

Nezavnično, muškarac je organe prikupjlao na patologiji Opšte bolnice u Slavonskom Brodu, a agencija Hina se poziva na "pouzdane izvore" i navodi da je uhapšeni muškarac zaposlen u bolnici kao tehničar na patologiji.

Mediji nisu mogli da dobiju komentar iz bolnice, a osumnjičeni je navodno već neko vreme suspendovan zbog "povrede radne etike".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

18 h

Podeli: