Četvrtak, 03.07.2014.

14:17

Pajtić o saradnji prvo s Ugljaninom

Bojan Pajtić razgovarao sa predsednikom Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejmanom Ugljaninom o budućoj saradnji.

Izvor: Tanjug

Default images

Time je DS započela razgovore o okupljanju opozicije, saopštila je ta stranka.

Na sastanku je, kako se navodi u saopštenju, istaknuta potreba zajedničkog delovanja na zaštiti socijalno-ekonomskih prava gradjana i borbi za razvoj siromašnih opština, kako bi Srbija postala pravna, demokratska i socijalno odgovorna država.

"Ovim sastankom DS je započela razgovore o okupljanju opozicije, nevladnih organizacija, sindikata i pojedinaca koji su spremni da budu alternativa postojećem režimu", navodi se u saopštenju.

Pored Ugljanina, u delegaciji SDA Sandžaka bili su zamenik predsednika Šemsudin Kučević kao i potpredsednici Bajro Gegić i Enis Imamović.

U delegaciji DS, uz lidera te stranke su bili i predsednik Političkog saveta Dragoljub Mićunovć, predsednik Izvršnog odbora Goran Ćirić i predsednik Gradskog odbora Beograda Balša Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: