Od poslanika 11,5 mil. din. pomoći

Poslanici Skupštine Srbije izdvojili 11,5 miliona dinara za pomoć žrtvama poplava koje su pogodile zemlju, izjavio je Zoran Babić.

Izvor: B92

Sreda, 21.05.2014.

12:15

Default images

"Na ovaj način želimo da pošaljemo jasnu političku poruku da smo ujedinjeni u odbrani Srbije i da smo ujedinjeni u obnovi koja nas čeka u danima, mesecima, a možda i godinama koje slede", rekao je anas šef poslaničke grupe vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) novinarima u Skupštini Srbije.

Prema njegovim rečima, svih 250 narodnih poslanika iz 12 poslaničkih grupa odrekli su se jednakog dela svojih plata i, bez obzira na političke razlike, "ujedinili u solidarnosti sa građanima".

Babić je rekao da je to rezultat dogovora šefova svih poslaničkih grupa, da su svi poslanici dobrovoljno donirali novac, i ocenio da taj čin ima "vrednost za Narodnu skupštinu i celo društvo".

"Elementarna nepogoda koja je pogodila veliki deo Srbije ujedinila je u solidarnosti veliki broj građana, sve one mlade ljude koji su dane i noći provodili na bedemima kako nivo štete ne bi bio veći. Na ovaj način želimo da se zahvalimo svim tim ljudima", istakao je Babić.

On je zahvalio pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva odbrane i "svima koji su na profesionalan i stručan način pomagali građanima Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: