Danas stiže pomoć iz Grčke

Ambasador Grčke u Beogradu Konstantinos Ikonomidis najavio je da će danas u Srbiju stići spasilački tim iz Grčke kako bi pružio pomoć poplavljenim područjima.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.05.2014.

00:15

Default images

"Specijalni spasilački tim iz Soluna, sačinjen od osam ljudi, stiže sutra da pomogne srpskim prijateljima u poplavljenim oblastima", naveo je Ikonomidis preko Tvitera u nedelju uveče.

On je saopštio i da će osoblje grčke ambasade danas dopremiti donaciju u hrani i vodi u gradsku skuštinu, "u znak solidarnosti sa srpskom braćom".

U saopštenju ambasade Grčke dostavljenom Tanjugu navedeno je da je potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Grčke Evangelos Venizelos izdao instrukcije za utvrđivanje plana dodatne bilateralne pomoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

10 h

Podeli: