Osuđenici poslali hranu ugroženima

Zatvorenici niškog KPZ-a dobrovoljno su se odrekli večere, pa je oko 1.000 paketa konzervirane hrane danas popodne upućeno na područja ugrožena od poplava.

Izvor: B92

Nedelja, 18.05.2014.

20:26

Default images

Zatvorenici iz otvorenog dela zatvora bili su na nasipu u Šapcu, a pošto osuđenici iz zatvorenog dela nisu mogli na takav način da pomognu, uputili su molbu u kojoj su naveli da bi se danas odrekli večere i tu njihovu molba prihvaćatila je Uprava za izvršenje krivičnih sankcija, kazao je upravnik niškog Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) Aleksandar Grbović.

Njima su se pridružili i osuđenici iz otvorenog dela KPZ-a, napomenuo je Grbović i dodao da su u molbi osudjenici naveli da oni imaju hranu i krov nad glavom, a da su mnogi ljudi, teško pogodjeni poplavama, to izgubili i da je njima neophodna pomoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

13 h

Podeli: