Vesić menadžer Beograda?

Sekretar Privremenog veća u Beogradu Goran Vesić najverovatnije će biti novi gradski menadžer, saznaje Blic.

Izvor: B92

Sreda, 26.03.2014.

20:30

Default images

Jedan od najbližih saradnika lidera SNS Aleksandra Vučića i nekadašnji funkcioner DS Goran Vesić posle formiranja vlasti u prestonici zauzeće jednu od najvažnijih funkcija u Beogradu. Prema saznanjima ovog lista, on će na mestu gradskog menadžera naslediti Aleksandra Bijelića i u naredne četiri godine baviće se ekonomskim razvojem prestonice.

"Goran Vesić je veoma iskusan i do sada je uspešno obavljao sve zadatke koji su mu bili povereni. Ova funkcija je na neki način nagrada za sav trud koji je uložio otkako sarađuje s Vučićem", navodi sagovornik "Blica" iz SNS. Informaciju da će biti gradski menadžer Vesić nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje. On je godinama bio aktivan na raznim funkcijama u Beogradu. Bio je odbornik u beogradskoj skupštini četiri godine, kao i predsednik upravnih odbora JKP "Gradsko zelenilo”, JKP "Gradske pijace” i JP "Ada Ciganlija”.

U SNS još nisu doneli konačnu odluku ko će biti novi gradonačelnik, a spekuliše se da je najozbiljniji kandidat za tu poziciju predsednik Privremenog organa u Beogradu Siniša Mali. On je nedavno izjavio da će do 1. aprila biti konstituisana gradska skupština, kao i da će na toj sednici biti izabran predsednik i sekretar beogradskog parlamenta. Nije, međutim, poznato da li će naprednjaci samostalno formirati vlast u Beogradu ili će ući sa nekim u koaliciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: