NDS: DS nema politiku ni principe

Nova demokratska stranka saopštila da je "besmisleno" da je DS optužuje za svoje neuspehe i optužila DS da nema jasnu politiku, niti jasne stavove i principe.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.03.2014.

17:58

Default images

"Upravo to je jedan od razloga zbog kojih je Boris Tadić i osnovao NDS i napustio takvu stranku (DS), nakon što je ona napustila misiju i principe iza kojih je stojao celog svog političkog života. Ovakvo političko ponašanje rukovodstva DS samo je dokaz da je doneo ispravnu odluku", navela je NDS u saopštenju.

Ta stranka je uz to ocenila da je član Predsedništva DS Milivoje Vrebalov prošle godine prešao iz Liberalno-demokratske partije u DS, jer politiku vidi kao polje za ostvarivanje ličnih ambicija.

Vrebalov je danas oštro kritikovao predsednika NDS i bivšeg lidera DS Borisa Tadića zbog toga što je NDS formirala poslanički klub u Skupštini Vojvodine, iako nije učestvovala na izborima za pokrajinski parlament 2012. godine, jer tada nije ni postojala.

"Boris Tadić će zarad šake vlasti srušiti sve, jer mu ništa nije sveto, samo vlast", naveo je Vrebalov u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: