Nedelja, 03.11.2013.

08:26

K. Mitrovica: Nije počelo glasanje

Prema izveštaju dopisnika Bete, u severnoj Kosovskoj Mitrovici još nisu otvorena birališta i glasanje nije počelo.

Izvor: Beta

Default images

Kandidat za gradonačelnika Kosovske Mitrovice ispred Gradjanske inicijative "Srpska" Krstimir Pantić nije glasao oko pola devet jutros, jer na biračkom mesti na kome je on trebalo da glasa birački odbor nije bio u punom sasatavu.

U ostalim opštinama na severu Kosova i Metohije i srpskim sredinama u pokrajini na vreme su otvorena sva biračka mesta i glasanje se odvija bez problema.

Na biračkim mestima u Osnovnoj školi "Sveti Sava" u severnom delu Kosovske Mitrovice, još uvek se pripremaju glasačke kutije a članovima biračkih odbora pomažu službenicima OEBS-a.

Na severu KiM u sredinama gde večinu glasača čine Albanci, u Osnovnoj školi "Meto Bajraktari" i Suvom Dolu birališta su otvorena na vreme.

U blizini borališta primetne su grupe ljudi koje su za bojkot, a o bezbednosti brinu pripadnici KPS-a.

U Leposaviću, Zubinom Potoku i Zvečanu biračka mesta su otvorena na vreme i glasanje se odvija bez problema.

Glasanje je počelo i na centralnom Kosovu, Sirenićkoj župi i Kosovskom Pomoravlju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

10 h

Podeli: