Povredio se praveći bombu za Prajd

Petnaestogodišnji M.V. iz Podgorice završio je u Kliničkom centru sa opekotinama kada se zapalila materija koju je pokušao da napravi, a potom i aktivira.

Izvor: B92

Nedelja, 20.10.2013.

09:18

Default images

Kako prenose podgorički mediji, M.V. je, prema uputstvu sa interneta, pokušao da napravi eksplozivnu napravu s ciljem da je baci na učesnike prve Parade ponosa u Podgorici, ali se “probna” naprava zapalila i nanela mu opekotine po telu.

U glavnom gradu Crne Gore danas će biti održana prva Parada ponosa, a iako je iz policije poručeno da će preduzeti sve mere da manifestacija protekne bezbedno, tenzije su prisutne.

"Montenegro prajd" će se održati pod sloganom “Crna Gora ponosno”, a organizator manifestacije NVO “Kvir Montenegro” očekuje da će na gej paradi u Podgorici biti nekoliko stotina učesnika.

Za bezbednost učesnika Parade ponosa u Podgorici, kako je najavljeno, biće angažovano oko 2.000 policajaca, među kojima i pripadnici specijalnih jedinica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: