Ponedeljak, 16.09.2013.

20:58

NS: Srednjoškolca isekli mačetom

Šesnaestogodišnji M.M., učenik srednje škole "Mileva Marić Ajnštajn“, povređen je juče oko 17 sati u Ulici Miše Dimitrijevića u novosadskom naselju Grbavica.

Izvor: Blic, Tanjug

Default images

Kako piše Blic, u Dečjoj bolnici je ovaj maloletnik, koji je teško povređen, morao biti i operisan, ali je van životne opasnosti.

Prema prvim informacijama, svađa nekolicine momaka okupljenih na ulici izbila je oko 17 sati.

Samo nekoliko minuta kasnije verbalni obračun pretvorio se u fizički, a uskoro je jedan od mladića potegao mačetu, dok je drugi počeo da koristi oružje koje su očevici opisali kao manju sekiru.

Policija je odmah stigla na teren, a mladi M.M. je prebačen u Dečju bolnicu.

Portparol dečije bolnice u Novom Sadu Dušan Vuković izjavio je Tanjugu da je u tu ustanovu primljeno dete M.M. (17), koje su, kako je rekao, napali ostrim predmetom za sada nepoznata lica.

"Dete je zadobilo povrede u vidu posekotine donjeg dela grudnog koša i abdomena širine 20 centimetara, gde dublje strukture nisu oštećene", rekao je Vuković.

On je dodao da maloletnik ima povrede ramena, kuka i podlaktice u dužini oko oko 10 centimetara u vidu posekotine, gde kod podlaktice oštećen veći krvni sud.

"Dete je obrađeno u opštoj anesteziji i sada je vitalno stabilno", istakao je Vuković.

Policija je vrlo brzo privela jednog od učesnika, punoletnog D.K., jednog od navijača „Vojvodine“, dok se za ostalima i dalje traga. Za sada nije poznato zbog čega je izbila ova tuča, a nije utvrđeno ni da li su ostali učesnici pripadnici navijačkih grupa.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja, a više detalja, kako je rečeno u PU, trebalo bi da se zna tokom sutrašnjeg dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: