SNS: Kampanja laži uplašenih

Gradski odbor SNS, povodom lepljenja uvredljivih plakata o toj stranci u Nišu,saopštio da su u kampanju laži krenuli oni koji su uplašeni za politički opstanak.

Izvor: Beta, Tanjug

Nedelja, 07.04.2013.

16:55

Default images

"SNS je promenila lice Srbije posle majskih izbora, građani Srbije jednom su prošli kroz takvu kampanju i pobedili", navodi se u saopštenju i podseća da Vučić ima najveću podršku građana na političkoj sceni.

"Pobediće i ovog puta, jer građani Srbije po prvi put imaju u vlasti čoveka (Aleksandra Vučića) za koga nema nedodirljivih i za koga borba za istinu i poštenu Srbiju nema alternativu", navodi se u saopštenju.

Kako je istaknuto, predsednik Srbije (Tomislav Nikolić) takođe vodi bespoštednu borbu za interese Srbije i "svakodnevno smo svedoci teških pregovora i odluka koje moraju da donesu oni kojima su građani Srbije dali odgovornost vršenja vlasti".

"Plakati koje je pod okriljem noći neko zalepio govore upravo o tome ko ih je lepio i o njegovom nalogodavcu", ukazuje se u saopštenju.

Niška policija izvršila je uviđaj i obavila razgovore sa više osoba u vezi sa lepljenjem plakata protiv SNS.

Policija je navela da je po ovlašćenju istražnog sudije Osnovnog suda i u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, izvršila uviđaj na više lokacija u gradu na kojima su izlepljeni plakati.

"Policija je takođe obavila razgovor sa više lica na okolnosti ovog dogadjaja. O svim utvrđenim činjenicama biće dostavljen izveštaj Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu", navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Gradski odbor SNS, kako se ističe, bezrezervno podržava rad prvog potpredsednika Vlade i predsednika SNS Aleksandra Vučića i traži od njega da nastavi svoju borbu protiv kriminala i korupcije, kao i borbu za očuvanje državnih interesa.

Iz SNS-a ocenjuju da je borba protiv te stranke, Vučića i Nikolića "borba protiv interesa Srbije", a da "takva borba odgovara u ovom trenutku samo neprijateljima Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: