DS: Vlast prebacuje odgovornost

Šef poslanika DS Borislav Stefanović kaže da je neozbiljno što niko u Srbiji osim onih koji učestvuju u pregovorima s Prištinom ne znaju šta se Beogradu nudi.

Izvor: B92

Petak, 05.04.2013.

11:36

Default images

On je naglasio da je DS spremna da da svoj doprinos "ukoliko neko nađe za shodno da nas obavesti šta je ponuđeno".

"Utorak je krajnji rok za odgovor i ja ne znam da li se neko igra sa budućnošću zemlje i da nije spreman da izađe u javnost i pred poslanike i da kaže o čemu mi to treba da se izjasnimo i odlučimo", rekao je Stefanović novinarima u parlamentu.

DS je, kako je dodao, svesna teške situacije, kao i toga da je teško postići dogovor između dva loša rešenja, ali je istakao da je elementarna pristojnost bila da vlast kaže šta je na stolu.

"DS će da da doprinos ukoliko neko nađe za shodno da nas obavesti šta je ponuđeno. Moramo znati da li je u pitanju papir ili nešto što je Tači tražio. Mi smo pred sudbonosnim izborom, ali dajte da vidimo šta je taj izbor", naglasio je Stefanović.

On je rekao da vlast sada kada je u problemu hoće da prebaci odgovornost na druge.

"Vlast pokušava da prebaci odgovornost između sebe, a onda da se to uradi i na čitavo društvo, politički spektar i političke partije", rekao je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: