Mirijevo: Mladić ubijen iz zasede

Dejan Milaćić (26) ubijen je sinoć iz zasede u beogradskom naselju Mirijevo. Jedan mladić stradao u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu.

Izvor: B92, Beta

Subota, 16.02.2013.

11:14

Default images

Do pucnjave u naselju Mirjevo došlo oko 21.30 sati u Ulici Matice srpske. Mladiću starom pucano je pet puta u glavu i lekari Hitne pomoći jedino su mogli da konstatuju smrt, rekla je Nada Macura, portparolka Hitne pomoći.

Ubica mu je iz blizine pucao u glavu, a zatim pobegao. Policija je odmah blokirala taj deo grada, ali napadać nije uhvaćen. Kako nezvanično saznajemo, ubijeni mladić radio je kao obezbeđenje u noćnim klubovima, a takođe je čuvao i estradne zvezde.

U sudaru dva automobila na Zrenjaniskom putu oko 20 časova život je izgubio mladić star 28 godina. U toj nesreći povređena je i jedna žena, koja je prevezena u Urgetni centar.

Tokom noći dogodile su se još dva saobraćjana udesa - u naselju Plavi Horiznot u kojem je povređen šesnaestogodišnjak i selu Rakovica u kojem su povređeni muškarac i devojka.

Lekari su imali 114 intervencija, od čega 14 na javnom mestu. Pomoć su tražili hronični bolesnici, na koje je Macura apelovala da se zbog loških vremenskih uslova ponašaju umereno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

15 h

Podeli: