Odblokirana Ibarska magistrala

Između 100 i 150 ljudi oko 20.30 je blokiralo Ibarsku magistralu u Preljini podržavajući štrajk saobraćajne policije u Čačku. Blokada trajala oko pola sata.

Izvor: B92

Utorak, 12.02.2013.

22:54

Default images

To je Tanjugu rekla portparol Policijske uprave Čačak Biljana Nastić.

Nastić je precizirala da je magistrala bila blokirana na kružnom toku i kod crkve.

Kako nezvanično saznajemo, na ovaj potez odlučili su se pojedini prevoznici, ali i prijatelji i poznanici smenjenog načelnika saobraćajne policije.

"Na lice mesta stigao je i (načelnik saobraćajne policije MUP-a Srbije) general Dragiša Simić i nakon razgovora sa vozačima i meštanima koji su blokirali magistralu, ona je odblokirana", rekla je Nastić.

Ona je objasnila da je nakon razgovora Simića sa meštanima i vozačima koji su blokirali magistralu, a koji ih je upozorio na moguće posledice, taj putni pravac odblokiran.

Inače, prema izjavama očevidaca došlo je i do intervencije policije, a jedna osoba je i privedeno u maricu. Nema zvanične potvrde da li je reč o nekom od saobraćajaca u štrajku, ili o vozaču.

Zbog dolaska prvog čoveka Saobraćajne policije, generala Simića, pretpostavlja se da će narednih dana biti ispitivan rad saobraćajaca u Čačku, kao i okolnosti zbog kojih sedmorica njihovih kolega štrajkuje glađu.

Grupa saobraćajnih policajaca u Čačku nastavila je danas štrajk glađu zbog suspenzije načelnika Odeljenja saobraćajne policije u tom gradu Dragoslava Krdžića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: