Ponedeljak, 29.10.2012.

15:37

"Tajkuni ne mogu da utiču na Vladu"

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je da niko od tajkuna ne može da utiče na Vladu Srbije.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Dinkić je tom kratkom opaskom u Novom Sadu prokomentarisao izjavu prvog potpredsednika vlade i ministra odbrane Aleksandra Vučića da vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković želi da istisne njega i Srpsku naprednu stranku iz vlade zbog iskazane odlučnosti u borbi protiv korupcije i kriminala.

Aleksandar Vučić je, gostujući u Kažiprstu, rekao da Miroslav Mišković hoće da se formira drugačija Vlada Srbije, jer želi da na vlast vrati deo bivšeg režima.

"Vidim da on ima želju da mene i SNS izbaci iz vlasti po svaku cenu, ali videćemo ko će da pobedi. On želi da se formira većina u kojoj bi bio deo bivšeg režima i neki naši današnji partneri", rekao je Vučić.

On je dodao i da je među 24 predmeta na kojima se u ovom trenutku radi u okviru borbe protiv kriminala i korupcije i predmet kompanije "Delreal" u okviru koje se pominje i Miškovićevo ime.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: