Tužilaštvo neće reći šta Vučić zna

Aleksandar Vučić razgovarao s tužiocem Miljkom Radisavljevićem o kontaktima koje je jedan visoki državni zvaničnik imao s Lukom Bojovićem, pre njegovog bekstva.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.03.2012.

12:49

Default images

Zamenik predsednika SNS, naime, odazvao se pozivu Tužioca za organizovani kriminal da mu pojasni informacije koje je ranije dostavio Tužilaštvu o kontaktima Luke Bojovića i neimenovanog državnog funkcionera 2008. u kafeu "Prive" u Beogradu, saznaje B92.

Inače, u Tužilaštvu nisu želeli da govore o detaljima razgovora, niti da saopšte ime tog funkcionera, smatrajući da su ti podaci službena tajna.

Zbog toga je Radisavljević i od Vučića tražio da ih ne objavljuje.

"Njihovo javno saopštavanje bi moglo dovesti do ugrožavanja bezbednosti pojedinih ljudi i zbog toga bi, do okončanja istrage, one morale ostati tajna", smatraju u Tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

135 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: