Ubija pešake, a ne bi smeo da vozi

Milorad F. (28), koji je pod uticajem alkohola usmrtio dva pešaka, od 2007-2010. godine imao je 11 saobraćajnih prekršaja, 5 zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Izvor: B92

Utorak, 24.01.2012.

21:03

Default images

Pored toga, imao je i dve zabrane upravljanja vozilom, izjavio je komandir saobraćajne policije Milisav Dimitrijević.

Milorad F. je prošle noći, sa 1,89 promila alkohola u krvi, na trotoaru usmrtio mladića (20) i devojku (17).

Dimitrijević je za TV Smederevo rekao da je Milorad F. imao 12 kaznenih poena, osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom, ali
je policiji bio nedostupan i "nije mogla da se realizuje zaštitna mera".

"Poslednji put je trebalo u septembru da mu se upiše mera zabrane upravljanja vozilom i ta bi mu mera još važila, ali bio je nedostupan policiji", izjavio je komandir.

Prošle godine na teritoriji grada Smedereva dogodilo se 520 saobraćajnih nezgoda. Vožnja pod dejstvom alkohola je na drugom
mestu uzroka saobraćajnih udesa.

U prošloj godini policija je zadržala na trežnjenju 159 vozača sa 1,20 promila alkohola.

Milorad F. je sinoć oko 22 sata, u Ulici Crvene armije, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na trotoar s desne strane i s leđa pokosio pešake Anđelu S. (17) i Miloša F. (20) koji su išli trotoarom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: