BG: U kamionu nađena 74 emigranta

Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su dve osobe iz Srbije koje su pokušale da prokrijumčare preko granice 74 državljanina Avganistana i Pakistana.

Izvor: B92

Utorak, 01.11.2011.

14:47

Default images

U saopštenju MUP-a navodi se da su, prilikom kontrole kamiona na naplatnoj rampi Bubanj Potok, uhapšeni Dušan R. (28) i Milomir Š. (45), a da je kod njih u kamionu pronađeno 65 državljana Avganistana i devet Pakistana.

Policija sumnja da su strani državljani izbegli graničnu kontrolu, ulaskom iz Makedonije u Srbiju bez putnih isprava i važećih viza, u nameri da se preko Srbije prebace do neke zemlje zapadne Evrope.

Protiv uhapšenih je podneta prijava zbog krijumčarenja i nedozvoljenog prelaza državne granice, a protiv ilegalnih emigranata pokrenut prekršajni postupak zbog nezakonitog ulaska u Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: