Na Fejs stavio sliku zaklanog psa

Petnaestogodišnji dečak iz Zaječara postavio je sinoć na svom profilu na Fejsbuku sliku odrubljene pseće glave "koji ga je ujeo".

Izvor: B92

Utorak, 30.08.2011.

08:42

Default images

Ista fotografija postavljena je i na strani društva za zaštitu životinja na Fejsbuku u Zaječaru.

Posle lavine negativnih komentara, maloletnik je ugasio svoj profil na Fejsbuku. Zaječarska policija istražuje činjenice i okolnosti pod kojima se dogodio ovaj slučaj.

Glava na panju, telo u pozadini. Tako izgleda morbidna fotografija nesrećne životinje koja je osvanula na fejsbuk profilu maloletnog D.Ž. iz Zaječara, a potom I na strani zaječarskog društva za zaštitu životinja Beta.

Komentar koji je vlasnik profila postavio ispod fotografije bio je "zato što me je ujeo".

A koliko je prizor psa sa odsečenom glavom bio morbidan govori I podatak da je sam administrator fejsbuka uklonio fotografiju sa svih profila na kojima se u međuvremenu našla.

Psiholozi kažu, čak i da je upitanju fotomontaža sama morbidna ideja koja se rodila u maloletniku je alarmantna.

U zaječarskoj policiji kažu da su upoznati sa ovim slučajem, I da utvrđuju činjenice I okolnosti pod kojima se komadanje psa dogodilo.

Inače ovo je drugi put za samo godinu dana da je javnost užasnuta slikama pasa sa odsečenim glavama.

U avgustu prošle godine, u selu Rgotina kod zaječara u dvorištu jednog domaćinstva pronađen je pas sa odrubljenom glavom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: