Još jedna tužba protiv Stros Kana?

Francuska književnica i novinarka Tristan Banon najavila da bi mogla da podnese tužbu protiv direktora MMF-a zbog navodnog seksualnog napada pre 10 godina.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.05.2011.

12:32

Default images

Njen advokat David Kubi je rekao da bi Banonova mogla da tuži Stros Kana zbog incidenta koji se dogodio tokom intervjua koji je radila s njim.

Banonova (31) je optužila 2007. Dominika Stros Kana na televiziji i u intervjuu za jedan novinski internet portal, ali dosad nije podnela zvaničnu tužbu.

"Planiramo da uložimo tužbu", izjavio je Kubi i dodao da njegova klijentkinja dosad nije preduzimala nikakve zvanične mere po nagovoru svoje majke An Mansure, koja je regionalna savetnica u Stros Kanovoj Socijalističkoj partiji.

Izvršni direktor MMF-a uhapšen je proteklog vikenda u Njujorku i zadržan u pritvoru zbog optužbi za seksualni napad na hotelsku spremačicu, a danas bi trebalo da bude izveden pred sud.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: