Ubistvo i samoubistvo u Kotežu

U beogradskom naselju Kotež u Ulici treća Sutjeska, dogodilo se ubistvo i samoubistvo.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.12.2010.

10:45

Default images

U beogradskom naselju Kotež jutros oko 8 časova dogodilo se ubistvo i samoubistvo.

U dvorištvu kuće, u ulici Treća Sutjeska, zatečena je mrtva ženska osoba, a pored nje muškarac sa prostrelnom ranom u predelu glave koji je u Urgentnom centru podlegao povredama.

Motivi ubistva i samoubistva za sada su nepoznati.

Kako B92 saznaje 35-godišnji Milan Aleksić rano jutros čekao je svoju nevenčanu suprugu 39-godišnju Jelenu Lekić, da izađe ispred porodične kuće u naselju Kotež.

U trenutku kada je ugledao u nju je uperio pištolj i ispalio tri hica. Kako saznajemo, tri metka pogodila su Lekićevu u grudi nakon čega je žena na mestu ostala mrtva.

Kada ju je usmrtio, Milan Alkesić je sebi pucao u glavu. Hitna pomoć koja je ubrzo stigla na mesto tragedije, prevezla je Aleksića do Urgentnog centra jer je u tom trenutku davao znake života.

Međutim po dolasku u tu zdravstvenu ustanovu, Aleksić je podlegao povredama.

U Kotež su tokom jutra došli inspektori kriminalsitičke policije koji su oko podne završili uviđaj. Kako saznaje B92, Milan Aleksić koji je ubio Jelenu Lekić je policajac iz Smederevske Palanke.

Pištolj "CZ 99“ iz kojeg je pucao vodi se kao službeno oružje. Tragedija se desila naočigled 18 - ćerke Jelene Aleksić.

Ubijena žena ima još dvoje dece iz prvog braka. Prema nepotvrđenim informacijama motiv ubistva i samoubistva je ljubomora Aleksića.

U proteklih nekoliko meseci ubijena Jelena je prijavljivala policiji nasilje, odnosno da je Milan Aleksić više puta tukao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

14 h

Podeli: