Nepoznato poreklo "Šarićevog" pisma

Pismo koje je navodno poslao odbegli Darko Šarić stiglo je i na adresu Specijalnog tužilaštva za borbu protiv organizovanog kriminala, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Petak, 02.07.2010.

15:51

Default images

Prethodno su ga dobili i Specijalni sud, odnosno sudija određen za predsedavajućeg veća u procesu protiv tog narko bosa, kao i Šarićev advokat Zdenko Tomanović.

Policija će, kako nam je rečeno, kada im pismo bude dostavljeno, pokušati da utvrdi da li je Šarić zaista autor i odakle je poslato.

Advokat tvrdi da je stiglo iz jedne „evroazijske zemlje“, na šta ukazuje pečat na koverti.

"U prvoj rečenici tog pisma naznačeno je da je ono namenjeno javnosti. Ja ne bih govorila o sadržaju pisma upravo zato što je namenjeno javnosti. Ja sam portparol suda, a ne portparol ni Darka Šarića, niti bilo koje druge stranke u postupku. Pismo je štampano kompjuterski, rukom je potpisano i ne znam iz koje države je poslato. Sudija je najavio da će ga dati Tužilaštvu, prosto da se izvrši provera tog pisma, ali u krivično procesnom smislu, nema značaj za suđenje, ne predstavlja odbranu optuženog", rekla je Maja Kovačević, portparolka Specijalnog suda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: