Lažne pretnje bombama preko foruma

Grupa koja se predstavlja kao "Hrišćanska demokratska akcija" uputila je lažne pretnje da su na više lokacija u Novom Sadu postavljene bombe.

Izvor: B92

Sreda, 09.06.2010.

20:06

Default images

Pretnje su upućene preko internet foruma Radija 021, a rukovodstvo tog radija tekst pretećeg pisma prosledilo je policiji, koja ih je proverila i zaključila da su bile lažne.

U pismu je bilo navedeno da su bombe postavljene u prostorije Agencije za privatizaciju, Gradskog odbora stranaka G17 plus i Srpskog pokreta obnove, Tržnom centru Bazar, zgradi Apolo centra.

Takođe je bilo navedeno da su bombe postavljene i u studentskim domovima, na nekim pijacama, u nekim vrtićima i školama.

U pismu je navedeno da na taj način želi da se skrene pažnja na "najteže stanje u kome se nalaze svi narodi Balkana a posebno naši grčki prijatelji".

U Radiju 021 Beti je rečeno da policija ispituje sa koje je kompjuterske adrese poslato preteće pismo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: