"VAC i Vukotić samo o 'Novostima'"

Manojlo Vukotić je stupio u kontakt sa VAC-om isključivo zbog prodaje kompanije "Novosti", tvrdi nekadašnji predstavnik te medijske grupe u Srbiji.

Izvor: B92

Utorak, 23.03.2010.

18:58

Default images

Bivši ovlašćeni glavni predstavnik medijske grupe VAC u Srbiji, Joakim Caumzegel, izjavio je da su mu još dobro poznate činjenice u vezi sa slučajem “konsultantskog ugovora" sa Vukotićem. "Radilo se isključivo o njegovoj podršci prodaji kompanije ‘Novosti’, iz kog drugog razloga bismo zatražili savet gospodina Vukotića?", navodi Caumzegel u izjavi dostavljenoj B92.

On dodaje da se veoma jasno seća da je Vukotić kontaktirao medijsku grupu VAC i ponudio se kao najpodesnija osoba za kupovinu kompanije "Novosti".

"Svi razgovori su se ticali isključivo toga", zaključuje Caumzegel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

12 h

Podeli: