Radujko: Štrajka neće biti

Generalni direktor Telekoma Branko Radujko saopštio je da štrajka u ovoj kompaniji neće biti, niti uznemiravanja korisnika, poslovnih partnera i javnosti.

Izvor: B92

Petak, 22.01.2010.

17:35

Default images

"Telekom Srbija a.d. je kompanija sa međunarodnom reputacijom i tako će i ostati", navodi Radujko, ističući da u ovom preduzeću zaposleni redovno primaju plate i da nijedan radnik nije otpušten. Što se tiče istupanja u javnosti predsednika jednog sindikata Telekoma Srbija, Radujko smatra da su ona izašla iz okvira sindikalnog i prešla u domen političkog.

"Pred nama je transformacija u otvoreno akcionarsko društvo, a samim tim i nova politika zarada i upravljanja ljudskim resursima uopšte", najavio je Radujko.

Telekom Srbija je kompanija sa ubedljivo najnižim učešćem zarada u ukupnom prihodu, dodao je on.

Politika zarada, prema njegovim rečima, svakako mora biti zasnovana na principima uspešnosti i konkurentnosti, kako bi se održao rast kompanije koja izuzetno uspešno posluje na konkurentnim tržištima u tri zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

14 h

Podeli: