LDP: Perović nije u sukobu interesa

Odbor za rešavanje sukoba interesa utvrdio je da predsednik UO Direkcije za građevinsko zemljište Beograda Milan Perović nije u sukobu interesa, saopštava LDP.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.06.2009.

15:03

Default images

LDP je saopštio da je Odbor našao da ni na jedan način sadašnji ili raniji profesionalni angažman Milana Perovića nije u suprotnosti sa zakonom i interesima Beograda. "Ovim je jedina nadležna institucija otklonila svaku sumnju u profesionalnost Perovića i njegovu privrženost zaštiti interesa građana", piše u saopštenju.

Odbor je utvrdio da Milan Perović ne obavlja nikakve poslove pravnog zastupanja i savetovanja, kao i da je na sopstveni zahtev brisan iz imenika advokata, kao i da ni na jedan način nije u sukobu interesa pri vršenju funkcije.

LDP navodi da sada očekuje da se mnogo više pažnje posveti utvrđenim činjenicama, da se podrži borba LDP-a za zaštitu javnog interesa kroz formiranje i rad Anketnog odbora za slučaj Luke Beograd.

To je prvi anketni odbor koji radi javno, pred kojim nema zaštićenih i gde javnost u svakom trenutku može da vidi našu opredeljenost za promene i razvoj grada, zaključuje LDP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: