Pančevo: Poginula devojka

Dvadesetsedmogodišnja Jelena Šukara iz Beograda poginula je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Kovačica-Pančevo.

Izvor: B92

Sreda, 03.06.2009.

13:22

Default images

Jelena Šukara je poginula kada je na njen automobil marke "jugo" naleteo rumunski državljanin Atila H. koji je vozio "alfa romeo", saopštila je Policijska uprava Pančeva.

Atila H. je zbog neprilagođene brzine uslovima puta i po kiši izgubio kontrolu nad vozilom i udario u prednji deo automobila kojim je upravljala nesrećna Beograđanka.

Od siline udara Jelena je preminula na licu mesta, a rumunski državljanin, protiv koga je podnesena krivična prijava i trogodišnji dečak koji je bio u njegovom vozilu, zadobili su lakše telesne povrede, kaže se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: