Uhapšeni zbog trgovine ljudima

Policija je uhapsila dva muškarca iz Novog Pazara i jednu ženu iz Beograda zbog trgovine ljudima.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.03.2009.

16:48

Default images

Kako se navodi u saopštenju policije, uhapšeni su B.S. i S.G. iz Novog Pazara, kao i G. I. iz Beograda, dok se za njihovim pomagačima još traga. Policija ih sumnjiči da su, u dužem vremenskom periodu, vrbovali, kupovali i prodavali devojke, među kojima je bilo i maloletnica, za rad u kafe baru "Bristol" u Novom Pazaru, gde su ih navodili na prostituciju.

Kao primer njihovog delovanja, policija navodi primer devojke K. D. iz Subotice koju su "kupili" za 500 evra od nepoznate osobe iz tog grada, a potom su je u noćnom baru prinudili na prostituciju.

Policajci iz Novog Pazara izvršili su kontrolu tog ugostiteljskog objekta u sredu, 18. marta, gde su zatekli šest žena i devojaka koje su pružale seksualne usluge klijentima iz Novog Pazara i Raške.

Policija će nastaviti rad na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za rasvetljavanje tog krivičnog dela i drugih potencijalnih žrtava trgovine ljudima, nakon čega će, nadležnom Okružnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: