Konkurs za najbolju ljubavnicu

Kinez koji više nije mogao da izdržava pet ljubavnica, a ni da odluči koju od njih da zadrži, organizovao je "izbor za najbolju ljubavnicu".

Izvor: B92

Četvrtak, 19.02.2009.

01:03

Default images

Našavši se u finansijskim problemima, biznismen Fan iz Chingdaoa, na istoku Kine, pozvao je svoje ljubavnice na zajedničku večeru kako bi im saopštio svoju nameru, piše lokalni list "Peninsula metropoliten njuz".

Sa prijateljem koji radi u modnoj agenciji i inspirisan popularnim rijaliti programima, Fan je organizovao pravo takmičenje, na kome je jedna od kandidatkinja ispala odmah posle prve runde, u kojoj se ocenjivao "opšti izgled".

Dve žene eliminisane su u drugoj rundi - "veština vođenja razgovora", dok je treća runda - "takmičenje u piću", trebalo da presudi o konačnoj pobednici.

Priča je dospela u štampu nakon što je "kandidatkinja" koja je prva eliminisana pokušala iz osvete da ubije biznismena i njegove ostale četiri ljubavnice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

10 h

Podeli: