Novogodišnji specijal: Rode u magli

Nove avanture junaka serije “Vratiće se rode” biće premijerno prikazane u okviru novogodišnjeg programa Televizije B92, u specijalu “Rode u magli”.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.12.2008.

02:15

Default images

U Barandi je u toku snimanje dve epizode, koje traju po 70 minuta. Glavni likovi Ekser, Švaba, Dule Pacov i Krlja ostaju, ali će se pojaviti nekoliko novih likova.

“Novi pisac Miloš Radović, koji je došao i ponudio određene žanrovske obrasce, koje smo mi pokušali i još uvek pokušavamo prilagoditi našoj seriji i specifičnom izrazu, specifičnom humoru i specifičnom načinu igre i svemu tome što smo inače radili", rekao je reditelj serije Goran Gajić. "Moj osećaj je, a mislim i osećaj svih ljudi koji su na tome radili, da tim koji je pobedio i koji pobeđuje ne treba da se menja”, kaže on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: